Yenilenebilir Enerji Sektörü Alanında Nitelikli İşgücü Geliştirme ve Koordinasyon Projesi Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya okulumuz proje ekibi, Kocaeli Sanayi Odası temsilcileri, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı temsilcileri ile birlikte proje iştirakçilerinden Smart Enerji, İzaydaş ve Alternans Enerji firma temsilcileri katıldı. Toplantıda aşağıdaki gündem maddeleri görüşüldü. • Alternatif Enerji Kaynakları Programı Ders Müfredatları • Alternatif Enerji Kaynakları Programı Laboratuvar Gereksinimleri • YÖK İşletmede Mesleki Eğitim (İME) Yönergesi • Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu İME Öğrenci Prosedürü • Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu İME Yönergesi Toplantı sonunda katılımcılara okulumuz Laboratuvarları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.