Kocaeli Üniversitesi Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Akademik Yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir, akademik ve idari personel yanı sıra mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören açılış konuşmalarında Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Engin Özdemir ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır mezun olan öğrencilere gelecek hedeflerinde başarılar dilediler. Özgür YOLÇU'nun mezun öğrenciler adına konuşma yapması sonrası dereceye giren öğrencilere öğretim üyeleri tarafından başarı belgeleri verildi. Tören mezun öğrencilerin kep atma seremonisi ve ikramlar ile sona erdi.