Okulumuzda "ENDÜSTRİYEL ALANDA TAHRİBATSIZ MUAYENE VE KARİYER OLANAKLARI" Semineri düzenlenmiştir

Kaynak Teknolojisi ve Makine programında öğrenim gören öğrencilerimizin yeni kariyer hedefleri sağlamak ve malzeme muayenesinin önemini ortaya koymak amacı ile “ENDÜSTRİYEL ALANDA TAHRİBATSIZ MUAYENE VE KARİYER OLANAKLARI” başlığı altında teknik seminer organize edilmiştir. İMKOSAN genel müdürü DOĞA İMRAT (Metalurji ve Malzeme Mühendisi), 3. Boğaz Köprüsü, Altınova-Gebze arasında yapılan körfez geçişi projesi ve diğer uluslararası projelerde kaynak teknolojisi ve tahribatsız muayenenin önemini endüstriyel örneklemelerden yola çıkarak 2 saat süresince anlatmıştır. Ayrıca öğrencilerimizin önlerinde bulunan kariyer hedeflerine yönelik tavsiyelerde bulunmuştur.