Darüşşafakalı öğrenciler Okulumuzda "Geleceğe Nefes Ol” dular

"Geleceğe Nefes Ol” projesi kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı’nın düzenlediği, Türkiye genelinde 11 milyon fidan dikmeyi hedefleyen etkinlik; Darüşşafaka’ya bu yıl başlayan 122 öğrencinin ve Darüşşafaka Robot Kulübü Sultans Of Turkey'nin katılımıyla Kocaeli Üniversitesi Uzunçiftlik Nuh Çimento Yüksekokulu'nda gerçekleştirildi. Kocaeli Darüşşafakalılar Platformu'ndan Prof. Dr. Füsun Tülek (DŞ'79), Kocaeli Üniversitesi Uzunçiftlik Nuh Çimento Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Engin Özdemir, eski dönemler Darüşşafaka mezunları Fikret Eyüpoğlu (DŞ’74), Oğuz Uslu (DŞ'74), Hasibe Tuna (DŞ'82) ile Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi Uzunçiftlik Nuh Çimento Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Darüşşafakalı öğrenciler oluşturduğu takımlarla diktikleri bir fidanın sahibi oldu.