KOU

Haber bağlantısı için tıklayınız....

"Koaceli Universitesi Uzunciflik Nuh Cimento MYO a MARKA destegi"

Meslek Yüksekokulumuz tarafından hazırlanan, “Malzemelerde Meydana Gelen Hataların Tahribatsız Muayene Yöntemleri ile İzlenmesi” adlı eğitim altyapı projemiz, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan Teknik Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer görülmüştür.

Bu sayede Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri, Gedik Test Merkezi tarafından verilen ;

Manyetik Parçacık Testi – Seviye II

Sıvı Penetrant Testi – Seviye II

Eğitimlerine katılacak ve uygulanacak sınav neticesinde başarılı olanlar TÜRKAK onaylı Tahribatsız Muayene uzmanlık sertifikasına sahip olacaklardır.

Dünyada Tahribatsız Muayene ile ilgili eğitimler, belli standartlar çerçevesinde ve sertifikasyona bağlı olarak gerçekleştirilerek uluslararası bir yapıya dönüşmüştür. Bu nedenle Teknik Destek Programı desteği ile uzmanlaşan eğitim kadromuz, ülkemizde katma değeri yüksek ve kayıpları en aza indiren kalifiye ara elemanların yetişmesine katkıda bulunacaktır.

DOSYA NO

BASVURU SAHİBİ

PROJE ADI

İl